Implică-te!

Cum Poți Să Ajuți?
Fii Voluntar!Donează!
Contribuie!

Alege Un Proiect

și Implică-te

Alege dintre proiectele Atlanthea cel pe care îl simți cel mai aproape de sufletul tău. Asumă-ți rolul de „Project Manager” în cadrul asociației noastre și asigură-te că proiectul tău beneficiază de toate resursele și de tot suportul necesar.
Urmărește fiecare pas al investiției tale și asigură-te că proiectul este dus la bun sfârșit, că are toate beneficiile pe care le-ai sperat atunci când te-ai implicat.
Este contribuția ta la binele societății!
Be active!

Become a Volunteer

Whoever we are, we share the conviction that every voluntary act of help, of compassion can make a difference and that there is a personal joy in always offering the time and talents we have to those who need them.

Volunteers have no age limit or level of education. We are all of all ages, races, ethnicities, of all social classes, we are People, who are actively involved in the lives of those who need help.

Dăruiește!

Fă o Donație

Oferă o oră, o zi … Dă-ne ceea ce simți tu că poți oferi! Donația ta nu trebuie să fie în bani. Fiecare dintre noi are o abilitate sau un talent special.

Dedică-ți timpul pentru a servi cu dragoste, fie că le citești copiilor bolnavi, fie că inițiezi cursuri de educație financiară pentru familii defavorizate, sau hrănești persoanele fără adăpost sau livrezi mesele zilnice pentru persoanele în vârstă, există sute de opțiuni de voluntariat disponibile în fiecare zi.

Cont: RO24BTRLRONCRT0546789001 (RON) 

Banca Transilvania

Beneficiar: Asociația Atlanthea

Povestește!

Spune Lumii Despre Atlanthea

Poți să devii un „voluntar virtual” doar povestind altora din mediul online despre proiectele noastre.

Spune-le despre:

  • ateliere de mindfulness pentru copii și tineri
  • cursuri de parenting pentru părinți
  • conferințe educaționale
  • simpozioane pe teme de nutriție
  • campanii pentru strângere de fonduri
  • organizarea de evenimente comunitare
  • colectarea de bunuri pentru familii în nevoie
  • organizarea de tabere și retreat-uri