Contribuie la Schimbare!

Participă la schimbarea din jurul tău! Implică-te într-un proiect de sprijin al comunității și bucură-te de impactul faptelor tale!

DoneazăAdoptă un Proiect

Cine Suntem

Atlanthea este o comunitate de încredere care îi ajută pe ceilalți să se îngrijească de călătoria lor individuală și să aibă parte de o învățare holistică.

La Atlanthea considerăm că o comunitate poate prospera atunci când își propune ca scop o comunicare deschisă și onestă, interacțiuni autentice și angajament activ pentru o viziune comună.

Credem că fiecare dintre noi – tânăr sau bătrân – este o ființă completă, altruistă prin natură și empatică și poate avea o dorință înnăscută de a se conecta și de a dărui necondiționat.

Noi cei de la Atlanthea, suntem profund implicați în educația holistică și promovăm conexiunea dintre oameni, iubirea necondiționată, pacea, armonia și empatia.

De aceea am ales să ne implicăm și social, să dialogăm și să lucrăm alături de voi, părinți, facilitatori și toți cei care simt să facă acest lucru alături de noi, ca aliați în propunerea noastră de schimbare către o lume mai bună, cu valori autentice, bine definite.

La fiecare dintre noi este cheia construirii unui viitor mai bun, iar pentru a face acest lucru, trebuie să avem grijă unul de celălalt.

Una dintre responsabilitățile noastre este să aducem împreună oameni de oriunde și oricine ar fi.

Ne propunem să creăm condiții pentru cunoașterea și descoperirea de sine, reflecție, colaborare, încurajare, râs prin dezvoltarea unei comunități implicate, în care să sărbătorim bucuria împărtășirii cu ceilalți a unui zâmbet, a unei jucării…

Ce Facem

PROGRAME EDUCAȚIONALE

Accesul la cunoștințe, la informații este un factor critic determinant al bunăstării pe termen lung și este esențial pentru libertatea, autodeterminarea și autosuficiența individuală.
 
Educația este esențială pentru libertatea reală a oamenilor de a decide ce să facă și cine să fie.
 
Prin educație, fiecare individ își construiește încrederea. Aceasta îi conferă un statut în societate, demnitate și îi lărgește orizonturile posibilităților în viața de zi cu zi.
 
 

DEZVOLTARE UMANĂ

La Atlanthea susținem dezvoltarea umană ca un proces de extindere a libertăților și oportunităților oamenilor.

Dezvoltarea umană are legătură cu adevărata libertate prin care oamenii pot să decidă cine pot să fie, ce să facă și cum să trăiască.  Pentru aceasta, oamenii ar trebui să poată utiliza și îmbunătăți  capacitățile pe care le au și potențialul lor.

Prin programele oferite de asociația noastră, încercăm să acoperim toate aceste direcții, venind în sprijinul celor dezavantajați prin consiliere, cursuri, ateliere, tabere și retreat-uri, strângere de fonduri, campanii sociale.

WELL-BEING

Well-being, se traduce prin „starea de bine” și este expresia sănătății, fericirii și a prosperității.

Starea de bine apare din gândurile, acțiunile și experiențele fiecăruia.

La Atlanthea, ne implicăm în dezvoltarea dimensiunilor bunăstării  pornind de la sănătate fizică, sănătate emoțională, conectare socială, până la securitate financiară.

Programele asociației noastre, training-urile, cursurile și atelierele sunt dezvoltate pentru a aduce „starea de bine” în mediile dezavantajate.

CONTRIBUȚIE SOCIALĂ

Implicarea socială este importantă pentru ca societatea să progreseze, să prospere și să ofere membrilor săi o calitate a vieții mai bună.

La Atlanthea ne implicăm in viața socială a comunității și dorim să evidențiem cultura implicării sociale și a antreprenoriatului în cadrul comunității noastre.

Ne implicăm prin acțiuni adresate triunghiului copil-familie/părinte-mentor, cu programe pentru fiecare categorie. Comunitatea, implicarea ei și acțiunile împreună constituie baza de susținere pentru programele noastre educaționale.

Alege un proiect

Poti alege unul dintre proiectele listate mai jos, completezi formularul, mentionezi suma pe care vrei sa o donezi si noi te vom contacta pentru detalii. 

Adopt a project

Featured projects

Family donation BOX

Împărtășirea experienței de a dărui în scopuri caritabile cu copiii, le arată acestora, de la o vârstă fragedă, că pot face schimbări pozitive în lume. Copiilor le place în mod natural să-i ajute pe ceilalți, astfel încât încurajarea generozității lor poate contribui la construirea unui caracter frumos și aprecierea a ceea ce au. 

De aceea am creat pentru familii o modalitate simplă și la îndemână de a dărui din ceea ce nu mai folosesc (haine, jucării, cărți, rechizite). 

 Am pregatit la sediul nostru cutii de carton și etichete, pe care le puteți folosi pentru a împacheta împreună cu cei mici lucrurile ce merg către donație. În cutie veți găsi și o felicitare pe care vă veți scrie gândurile de bine și încurajare pentru destinatarul donației cât și o mică surpriză pentru familie. 

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos și noi îți pregătim cutia pentru donație. Tot la sediul nostru o vei aduce atunci când este gata și de aici va fi trimisă mai departe către cine are nevoie. 

 

 

 

ADOPT A FAMILY

A avea puterea de a îmbunătăți viețile altora este, pentru unii oameni, un privilegiu care vine odată cu simțul obligației. A acționa pe baza acestor puternice sentimente de responsabilitate este o modalitate excelentă de a ne consolida propriile valori personale și de a simți că trăim într-un mod conștient, altruist, empatic și care este fidel propriilor noastre credințe etice.

De aceea, noi te încurajăm și îți venim în ajutor pentru a ieși din pasivitatea induse de stresul și confuzia vieții de zi cu zi și îți sugerăm o modalitate de a îți folosi timpul liber ca o prețioasă oportunitate de a sluji și a exprima Iubirea necondiționat față de semeni.

 Prin acțiunile noastre identificăm constant familii care au nevoie de suport, ajutor material și susținere. 

 Dacă îți dorești să simți că faci o diferență reală și să te implici consecvent și constant în suportul unei familii, completează formularul de mai jos și noi te vom contacta pentru a stabili detaliile și a îți aloca o familie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GIFT FORWARD

Împărtășind ceea ce avem, devenim mai bogați pe interior. Indreptăndu-ne iubirea, grija și atenția către cei care au nevoie, luminăm lumea pe măsură ce ne imbogațim și pe noi înșine pe interior.

 Serviciul altruist este cel mai rapid mod de a împlini cea mai profundă nevoie interioară – ne conduce la îmbrățișarea celei mai înalte versiuni posibile a noastră, a Divinului din noi.

 Mai mult decât atât, A DĂRUI este o atitudine și o abordare asupra vieții. Este ceea ce creează și hrănește relațiile, îi ajută pe oameni să crească și aduce sens vieților noastre.

Prin campania Gift Forward, ne dorim să inspirăm o cultură a lui ”Dar din dar se face rai”. 

 Pentru a te ajuta să dăruiești în această perioadă cadouri cu însemnătate, am pregătit la sediul nostru câteva variante de cadouri de suflet pe care tu să le dai mai departe celor dragi. Banii dați pe acestea vor merge și ei mai departe, către cei care au nevoie. Practic, prin același cadou, tu dăruiești de două ori. 

Pentru a îți pregăti un cadou sau mai multe, completează formularul de mai jos și noi te vom contacta pentru detalii.

 

 

 

 

 

 

 

Alege un proiect

5 + 9 =