Termeni si conditii

Termeni și condiții generale aplicate pentru gift cards online pe site-ul www.atlantheaassociation.com

Platfoma apartine Asociatiei Atlanthea , cu sediul in Strada Barlogeni , nr . 46 , Sector 1 , Bucuresti , CUI 42052641 , cont bancar RO24BTRLRONCRT0546789001 , deschis la Banca Transilvania , telefon : 0721 520 004

Preambul:
Acest regulament se aplica și vizitatorilor/donatorilor/ clientilor care nu l-au citit. Prin accesul, navigarea și, în general, folosirea site-ului www.atlantheaassociation.com, numit în continuare și „Site” sau „Site-ul”, sunteți de acord cu Termenii și condițiile generale de folosire a acestuia. În plus, prin folosirea metodei de cumparare gift card sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos, aplicate exclusiv în cazul cumpararii de gift carduri  efectuate online.

1. Cum cumpar gift cards:
a. Asociația Atlanthea acceptă plata pentru gift carduri online. Plata pentru aceste produse de face prin credit card se fac prin serviciul de procesare plăți online oferit de Mobilpay
b. Utilizatorul poate alege gift cardul dorit
c. Prețul tranzacției indicat este prețul net care va fi plătit de utilizator, fără nicio taxă suplimentară.
d. Puteți comanda un gift card  online urmând pașii de mai jos:
– Selectați gift cardul dorit si adaugati-l in cos .
– Alegeti finalizare comanda .
– Introduceți datele dumneavoastră personale.
– Introduceți datele despre credit/debit card;
Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru achizitia gift cardului  efectuată și vă oferă informațiile relevante pentru această operație. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.
e. Plata cu cardul va apărea pe extrasul de cont cu numele Asociatia Atlanthea

2. Politica de securitate
a. Informațiile personale sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe pârți, nici de către Asociație si nici de catre Mobilpay. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de donație vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comanda. Mai mult de atât, Asociația Atlanthea si nici Mobilpay nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării platii sau serviciului achizitionat de dumneavoastră.
b. Cât de sigur este pentru mine să plătesc on-line?
Gift cardurile de pe acest website sunt tranzacționate prin intermediul serviciilor de plăți on-line oferite de Mobilpay. Riscurile asociate unei plăți on-line sunt:
• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – Mobilpay garantează securitatea sistemelor sale informatice.
• Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar (număr de card, data expirării etc.) să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de către Mobilpay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay acestea fiind direct introduce în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți Verified by Visa si SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.
c. Singura metoda de plata este  Plata prin intermediu Mobilpay iar pentru aceasta , este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit, emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro), este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații, care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigură, în primul rând, că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate, cunoscut numai de posesor, și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături sau donații on-line cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

3. Metode de plată
Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit prin Mobilpay.
Daca ați selectat card de credit/debit ca metoda de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comandă pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.
Mobilpay acceptă următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.
Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

4. Politica de returnare
Plata pentru GIFT CARDURI  se poate returna clientilor.  În acest caz, clientii vor trimite, în termen de maximum 14 zile calendaristice, din momentul în care a fost efectuată donația, o cerere scrisă către Asociația Atlanthea , în care vor solicita, în mod expres, returnarea sumei platite. Clientul va atașa, la această cerere dovada platii acestei sume de bani prin intermediul site-ului atlantheaassociation.com
Cererea de returnare a produselor va fi expediată prin poșta electronică, la adresa: contact @ atlantheaassociation.com

5. Confidențialitate
Datele solicitate de către Asociația Atlanthea / Mobilpay vor fi folosite doar în contextul facilitării platii gift cardurilor  către asociație.
Informațiile obținute de la utilizator nu vor fi puse la dispoziția nici unei persoane fizice, juridice, instituții etc. decât în cazul în care sunt solicitate justificat de către autoritățile în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau în cazul în care se abuzează ân orice fel de website.
Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de Asociația Atlanthea / Mobilpay numai în scopul declarat anterior. Informațiile din formularul de plată vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donației.
Datele completate ( datele cardurilor) de către utilizatori nu vor fi stocate în servele Asociația Atlanthea / Mobilpay acestea fiind colectate de către procesatorii de plăți.

6. Dispute și conflicte
Orice tentativă de acces neautorizat în Site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.
Eventualele litigii, divergente sau pretenții rezultate din sau în legătură cu platile efectuate, vor fi soluționate prin negocieri amiabile. Dacă aceste negocieri nu au succes în termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi soluționată de instanțele competente.
Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, utilizatorul își asumă în totalitate aceste riscuri.

7. Dispoziții finale
a. Modalități de primire a platilor :
• Gift Carduri cu plata online direct de pe site-ul atlantheaassociation.com prin intermediul serviciului specializat Mobilpay
b. Toți utilizatorii se obligă să respecte legile în vigoare.
c. Termenii și condițiile prezente pot fi oricând modificate fără preaviz.

Ultima actualizare în 27 nov 2020